2012-11-03

Finis!

Storasyster bakade ursöta cup cakes till sin kompis Therese som fyller år idag, för hon skulle ha tjejmiddag. Och så självklart får jag en med min bokstav E på! Supergod var den och riktigt gullig! Tack <3

Kvällsfika på storken med tovis!

Mysfrukost med stinis

Gårdagens halloweenfest!

Halloweenfest var det igår, så vi småflickor klädde ut oss som tusan. Jag ska föreställa typ zombie nerse, Sofia är skelett, Stina och Frida är Rebecca och fiona, dorota var samuraj...tyvärr tänkte jag inte på att fota så mycket så detta är det lilla jag kunde åstadkomma!

2012-11-01

äckligt och geggigt

Första november. Det säger sig självt. Jag vill ha sommar. Luften är äckligt kall och obehaglig att andas in. Den gulbruna geggan som finns överallt på stadens gator var för bara några dagar sedan de vackra löven i alla möjliga färger på trädens alla grenar. November förstör allt. Det blir kallt och det blir geggigt. Fine att det är "mysigt att sitta inne framför en go film med varm choklad och massa kompisar" som alla förklarar hösten. Men för mig är hösten såhär.

  • Det är kallt
  • Det är geggigt
  • Det är mörkt
  • Alla snygga kläder som man vill visa måste täckas av 20 lager ull
  • Händerna blir som en 80-årings
  • Röda kinder är inte att tala om
  • Svetten rinner när man vandrar omkring i affärer
  • De nya "varmare" skorna får man skavsår av
  • Vantarna glömmer man på bussen
  • Halsduken gör att håret ser ut som när man var 5 och vägrade hårborstar
  • Snyggdagarna är för all tid förbi
  • Hudfärgen blir grå pga solbrist
  • Man ser ut som en fet sumobrottare omkringvandrandes i alla plagg man äger och har
  • Det tar år att somna för att fötterna är iskalla

Ni tycker kanske att de jag radade upp bara är i-landsproblem som är lätta och lösa eller att "sluta klaga, du har det ju så bra, tänk på barnen i Afrika och blablabla". Förlåt, men dessa är MINA problem och jag får ha dem om jag vill, för de är just mina. Ni kanske har liknande problem eller helt andra och jag lovar att barnen i Afrika har vissa fåniga problem de också. Men som sagt detta är bara mina problem, så låt mig va. Förlåt för att jag är bitter som vanligt men jag blir det av detta J*vla pissväder som vi har i Sverige. Jag ska byta land.

2012-10-31

Onsdagsfika!

Idag träffade jag finflickorna på Årummet för att äta och dricka massa onyttigt, mysa, umgås och prata av oss om alla möjliga tänkbara ämnen. Riktigt mysigt, och väldigt behövligt, efter att jag suttit ensam hemma de senaste 4 dygnen och inte gjort ett skit. Ja så kul liv har jag ibland. Så det var riktigt skönt att komma bort från min soffa som jag seriöst vuxit fast i, även om jag gillar att dega framför serier...men inte i FYRA dygn...det är riktigt illa.
 

2012-10-30

Godmorgon!

Jag har precis vaknat, dragit ner till köket och gjort frukost (fattiga riddare) och ligger nu i soffan med datorn på magen och kollar på tru blood. Mysmorgon!

2012-10-29

Födelsedagsmiddag!

Bara att sätta igång då...

Måååååndag

Idag är det måndag för er som missat det. Enligt mig är det sjukt svårt att hålla reda på dagarna när det är lov. Allt bara smälter ihop som en massa och inga konturer finns längre kvar. Fast lite skönt är ju det ändå! Just nu ligger jag i min soffa ivirad i en filt, fortfarande klädd i pyjamas och med datorn på magen (BILDEN) Det är så det brukar vara för min del. Jag blir olagligt lat när det inte är skola. Eller, jag är ju alltid rätt lat, men när jag är ledig blir jag riktigt lat!

Idag ska jag plugga massa hemska skolgrejer...först ska jag bara....nej fy elin, du måste verkligen plugga nu! Som sagt är jag lat, så jag skjuter upp det litegrann..jag ska bara kolla på top model först. SEN ska jag faktiskt plugga! Och efter det blir det födelsedagsmiddag för mormor och pappa. Värt att firas för jag älskar de såååå mycket så! Plus att det blir tårta...det om NÅGOT är väl värt att firas...

2012-10-28

Söndagsmys!

Efter en lång dag på Gränby centrum och på stan med pappa och sen med mamma, sitter jag nu i soffan framför solsidan och håller tummarna att min huvudvärk ska vara borta imorgon. Snart blir det sängen och imorrn blir det nog en del plugg skulle jag tro!

Nya pjucks!

Införskaffat mig ett par nya vinter/höst-dojjor. Jag tycker de är skitsnygga! Bruna "ridskor" i skinn från ParkWest. Riktigt nöjd med dem!

Kvalitétstid

Träning med pappsen!

Mot staden!

Vaknade precis och fick veta att det är vintertid, vilket betyder att jag tjänade en timme! Underbara känsla! Strax beger jag och pappa oss till stan för att gymma nån timma och käka mysig lunch. Efter det ska jag träffa mamma och vandra runt på stan för att leta presenter till mormor och pappa som båda fyller år imorgon. Förhoppningsvis hinner jag med lite shopping också, men det visar sig!