2012-02-11

Puss och kram-plopp!

Plopp är min favoritchoklad! Så fasligt gott! De blir ju extra söta när det står "puss" eller "älskling" på dem! Urgulligt!

Melodifestivalen!

Ikväll blir det hemmakvl med mys framför melodifestivalen! Ulrik Munther är ju först ut! Jag har stora förväntningar på den killen asså! Heja heja!

2012-02-10

Det är inte illa när man får vin till middagen!

Jävla hicka!

Idag under naturkunskapen började jag helt plötsligt låta som en padda. Jag fick hicka. Jag hatar hicka!

Grejen är ju den att de flesta andra hickar gulligt och sött... Men när JAG hickar så låter jag som en jäkla padda!

Jag sitter där och försöker dölja min hicka så gott det går, men speciellt lätt är det ju inte då Tove sitter bredvid och asgarvar varje gång jag hickar!

Hickan gick över efter ca. 30 minuter.

Nyss var jag hos frisören. Så kom hickan tillbaka! Så får jag gå på stan och låta som en padda och alla personer jag går förbi vet inte vad dom ska tro.

Nä hicka gillar jag verkligen inte. Jag får ont i halsen och magen av att hicka.

Tydligen får man hicka av att man inte får tillräckligt med syre. Märkligt!

Nyklippt!

Nu har jag varit hos frisören och toppat håret lite. Det behövdes verkligen! Så fruktansvärt slitet. Så nu känns det bra igen!

2012-02-09

debattartikel-skit!

Jag kom hem runt 9 efter Romeo & Julia (teatern) och började skriva på min helvetes debattartikel, som ska vara klar i kväll, som jag fick reda på idag...!

Jävla helvetes skit tänkte jag, men det var bara att sätta igång och skriva, för den måste ju göras nån gång.

Så nu har jag suttit här framför en fyrkantig skärm och skrivit på den där otroligt tråkiga artikeln. Jag mailade den till min lärare för bara några sekunder sen, så nu känns det bra! Även om den kanske inte blev sådär jättebra, så blev jag klar tillslut.

Nu blir det sängen för min del! Imorgon ska jag vara "fadder" för några 96or som kommer och hälsar på vår skola. Jag har inte riktigt fått en uppfattning om om jag borde se fram emot det eller inte. Vi får väl se!

Godnatt!

Romeo och Julia!

Ikväll var det en massa teater! Mys!

Restaurang-mys på panini!

2012-02-08

Nu får det väl ändå räcka!?

-så börjar det snöa igen? Det är nu det ska bli vår. Vinter vill vi inte längre ha. Försvinn äckliga snö, slask och kyla!

2012-02-06

Nu blir det ett varmt härligt lavendeldoftande bubbelbad!

Jag tänkte slå två flugor i en smäll!: bada och läsa (plugg) samtidigt! Ibland är jag bra smart asså!

Dagens outfit!

Linne: bik bok, jeans: tiger, tröja: Gina tricot

2012-02-05

Mys hos kusinen!

Nu är vi på middag hos min kusin och hans sambo och myser med deras lilla söta son William och deras hundvalp Jesper! Mys i mängder!

Te och plugg

Nu sitter jag i soffan i min systers lägenhet och dricker te och läser engelskabok. Strax ska vi åka och käka middag hos mina kusiner! Helt okej söndag!

I mitt egna sällskap

Nu sitter jag ensam på café 018 och äter lunch. Jag har kommit på att jag sitter ensam och fikar/äter väldigt ofta! Fast jag tycker om det. Det är skönt att vara ensam om man själv får välja att vara det. Man får tid till att plugga, fixa massa saker och bara ta det lugnt. Jag kanske ser mobbad ut här i min ensamhet... Men det gör ingenting! Ni borde testa det nångång- att fika ensam. Det känns faktiskt bra. Jag lovar

Dagens schema: dansa i garage

Imorgon ska vi framföra vår koreografi på idrotten framför klassen. Därför måste vi öva... I ett garage! Vi hade ingen annan stor yta att vara på så det blev ett garage!