2012-08-17

Detta drömmer jag om...

Här sitter jag och äter blåbär!

Just nu sitter jag i mitt rum på sängen framför Pretty Little Liars och smaskar blåbär med mjölk!
Det känns alldeles förjävligt att sommarlovet nu är slut (okej, helgen är kvar, men tekniskt sätt är det bara en helg, inget sommarlov) men jag har ändå haft ett sjukt bra, gosigt, mysigt och härligt sommarlov med finfina människor och folk, även om det har gått sjukligt fort.
Jag tänker inte dra igenom nån lång lista på vad jag gjort och vilka personer jag träffat, för det skulle förmodligen bara tråka ut er alla! Men det jag kan säga är, TACK till alla er som gjort min sommar så fin.

Imorgon ska jag förmodligen ta mig en sväng till Stockholm för att träffa David, och på söndag ska jag och mina fina flickor ha tjejkväll och övernattning hos Siri för att "tagga" inför ett nytt skolår tillsammans! Så där vet ni slutet på mitt lilla sommarlov iaf!



HA DET BÄST! (flodhäst) Åh vad kul elin.

Nya favoritjeans från tiger!

2012-08-16

FRÅGESTUND

NU är det såhär att jag tänkte ta mig ann en liten frågestund! Som ni kanske märkt har jag aldrig tidigare haft någon frågestund på min blogg, men jag ska göra mitt bästa att svara på era frågor! Jag är inte sån som skriver vad som helst på internet, för vissa saker tycker jag kan få fortsätta vara privat och som inte angår någon annan än mig själv eller kanske mina närmsta vänner, så vissa frågor kanske jag låter bli att svara på, så ha förståelse! Men fråga på, så förhoppningsvis får ni svar på era frågor!

Men kör på! Fråga mig vad ni vill!


Nytt från make up store!

@bus

Nu sitter jag på bussen in till stan för en heldag mys med min fina tjej! Ser fram emot det dundermycket då vi inte träffats på hela sommaren?! :o
Jag älskar att alla stackars 96or har börjat skolan nu, medan jag och de andra som råkat bli födda år 95 har en hel helg kvar av sommaren. Okej okej, jag vet att en helg går såhär fort och att det inte är nånting, men ändå! Lite mysigt ska det ändå bli med skola igen. Eller kanske inte föresten...