2013-04-27

Flyttning på g!

Idag är jag på landet hos mamma och pappa och hjälper till att flytta. Mormor och morfar har ju precis flyttat till en lägenhet i stan så nu vill mamma&pappa flytta till det stora gula huset, istället för att bo i flygeln. Det är en jäddrans massa saker och hur stökigt som helst. Men jag tänkte visa några bilder av hur det ser ut där jag nu ska bo (förutom lägenheten då, men när jag är hemma menar jag!). De flesta rummen är galet stökiga så jag fotade bara några rum :) det ska nog bli mysigt tror jag!















Nya favoritlacket!





2013-04-26

Shopoholic

Nu har jag beställt skoooor! Jag har velat ha loafers jättelänge och har äntligen hittat ett par jag vill ha! Jag och mamma var inne på vagabond på stan då jag provade ett par fast i en annan färg, och jag gillade de verkligen, men färgen var fel. Så jag gick ut på vagabonds hemsida och kollade om de fanns i andra färger, och det FANNS det! Åhja! Så glad! Så nu har jag beställt hem ett par i rosa. Så taggad!


Shoppingshopping!

Idag har jag införskaffat mig mina första svarta jeans. Med hjälp av Stina och Dorota hittade jag tillslut ett par som fungerade. Som alla andra människor blev det svarta dr.denim. Riktigt nöjd är jag!
Sedan träffade jag mamma på stan, vi gick i lite affärer och blev stylade på rådhuset på deras event med the body shop. Jag köpte en silvrig, stickad tröja från Zoul, som jag blev helt förälskad i! Mamma fick också med sig ett och annat hem, superfint!




Premiär av frozenyoghurt!







2013-04-22

Måååndag

Nu är den här jävla helvetesdagen tillbaka igen; måndag. Jäkla måndag. Längsta och jobbigaste skoldagen, längst bort från helgen. För att åtminstone börja dagen bra myser jag till det med lite frukost!

2013-04-21

Söndagsplugg i solen!

Idag fick jag bästa idén på länge! Jag har inga utemöbler ännu så jag tog två soffkuddar, några kuddar och en mysig filt och satte mig på balkongen, myste och pluggade i det fina vädret. Supermysigt!






Mys vid ån!







Bloody sunday

Nu ligger jag i soffan framför tvn, käkar frukost och bara myser! Jag är supertrött efter helgen, även om jag bara tagit det lugnt haha, nåt fel på mig. Men det är rätt skönt att vara lite trött på söndagar ändå, att bara ligga och dega. Mys