2012-10-27

Nu sjunger jag igen...

Igår hade min kör De Visa konsert på Nannaskolan i Uppsala. Jag sjöng solo till låten All Souls Night tillsamman med en annan tjej i kören. Texten är väldigt konstig och svår att komma ihåg men det gick bra ändå, så jag är nöjd med vår/min insatts!

Filmen är lite mörk, eftersom sjuset var släckt i lokalen men lite ser man iaf. Ljudet kanske är lite dåligt också, men det får duga. Mina bristande kunskaper i Movie Maker är också lite pinsamma, men jag är ingen expert! Nog med ursäkter nu, ni får väl se efter själva och se vad ni tycker!

Ni får väldigt gärna lämna en liten kommentar eller åsikt, skulle vara kul! Ha det bäst!


2012-10-26

Myskväll!

Blodiga elever och mys med zombies

Idag var det halloweentema på skolan, då många klädde ut sig, skolan var pyntad med blod och spindelnät, skräckkammare i källaren och äckliga monster som gick runt och skrämdes. Jag älskar halloween, som sagt, men i skolan är jag inte så taggad på att klä ut mig massa, speciellt inte när jag slutade klockan 11 idag. Men jag tycker fortfarande att det är jättekul att elevkåren orkar fixa sånahär temadagar och att så många klär ut sig, riktigt underhållande, även om jag är en sån där tråkig person som inte ser det roliga att klä ut sig i skolan. (bara i skolan!!! annars älskar jag det!!)

Så istället för att stanna kvar i "den ödesbelagda skolan" bland alla spöken och vampyrer så drog jag och några busfrön ner på stan och käkade lunch på McDonalds. Efter det gick jag till stadsbiblioteket för att plugga, och nu sitter jag här i en skinnfåtölj och läser svindlande höjder. Rätt mysigt men jag är så otroligt trött så jag vill bara sova. Fast folk skulle väl undra vem den dreglande sovande tjejen i fåtöljen håller på med om jag skulle tillåta mig det...så jag skippar det!

Ikväll ska jag ha konsert med min kör De Visa och efter det tjejkväll med massa mys hos Hanna. Kanske slänger upp några bilder sen! På bilderna ser ni bland annat Hanna och Sofia som har otroligt äckliga zombie-linser på sig. Två av de många engagerade rosendalare som klätt ut sig idag!

2012-10-25

Äntligen!

Efter ett olagligt långt uppehåll av bästa serien pretty Little liars så ligger jag nu efter en lång dag med skola, dejt med Lillo och körsång i soffan och njuter av ett avsnitt av världens mest underbara serie som har allt. Verkligen allt.
Ååh jag mår bra nu, trots all stress som gör mig sinnessjuk. På riktigt sjuk. Men just nu mår jag bra.

Donken-dejt med Lillo!

2012-10-22

Sjukling

Hemma med feber idag vilket ibland kan vara skönt om man bortser från den hängiga biten. Man får tid över till massa saker. Jag började med att plugga konsthistoria i två timmar, sen tog jag ett varmt bad och läste en bok i en timma, sen pluggade jag lite till och nu ska jag måla lite, det hinner jag så sällan men det är något jag verkligen mår bra av.

2012-10-21

Bra söndag!

Idag vaknade jag runt 11 och käkade två klementiner till frukost samtidigt som jag myste framför gossip girl. Sen pluggade jag konsthistoria i fyra timmar med lilla mormor till hjälp. Och sen kom pappa hem med hamburgare från Max till lunch. Sen drog jag iväg till tåget, och dansade bugg med massa killar i olika åldrar, storlekar och former och även med olika gran handsvett. Sen åkte jag hem igen, och nu sitter jag här i soffan i mitt rum, ser på solsidan och äter hemmalagad svampsoppa. Mys